Johnny Depps målningar drar in stora pengar

Att kändisar tycker om att pyssla med konst är inget nytt. Bob Dylan är ju inte bara en av världens främsta musiker. Han målar också tavlor. Johnny Depp är en av världens kändaste skådespelare och särskilt år 2022 då skvallerpressen gottar sig i hand personliga vendetta mot ex-hustrun Amber Heard.

I konstnyheter så sägs det att det är otroligt att hans målningar nu sålts för 3,6 miljoner dollar och det gick väldigt snabbt. Det var hans Friends & Heroes samling som såldes för den stora summan. Denna samling består av poppiga bilder på kändisar som Keith Richards och Elizabet Taylor.

Något som är intressant är att detta är Depps debut som konstnär. När försäljningen av hans konst publicerades på Instagram tog det inte mer än några timmar för 780 tryckta affischer att säljas via Castle Fine Arts gallerier.

Johnny Depp är 59 år gammal och han säger att han alltid har uttryckt sina känslor med konst. Men han har först nu brutit sig loss från de begränsningar han tidigare levt under vad gäller denna talang. Intressant att notera är att just Bob Dylan är en av kändisarna som Depp har skapat konst av.

Det måste ha varit väldigt lägligt att dra igång med försäljningen av konsten i samband med skandalen. All reklam är god reklam heter det ju.